FOTOGRAFIE WORKSHOPS

Robert Portengen - Images

Over de locatie

Fotografie betekent: Schrijven met licht. Om creatief met licht te schrijven heb je dus een plek nodig waar je met licht kunt spelen.

De meeste workshops worden daarom gehouden in onze foto- en videostudio. Hier hebben we de beschikking over een breed arsenaal aan lampen, statieven en lightshapers. Een professionele omgeving waar ook onder meer TV-programma's, videoclips en modellenshoots worden geschoten. We zijn dus meteen in de juiste omgeving om veel te leren en vooral te experimenteren met de camera en licht.

Vaak wordt er gewerkt met achtergrondrollen in een bepaalde kleur, die hangen er natuurlijk. In extra brede uitvoering, ruim 3,50m. Voor de witte achtergrond is er zelfs een grote Limbowand, ook wel oneindige achterwand genoemd. Deze is zo groot dat je er met een groep van 20 personen makkelijk in past, dus ideaal voor het uitvoeren van de opdrachten tijdens de workshop
fotostudio_metgroen

studio-klein
Er is een lounge hoek met een bank, koffie, thee en limonade. Je kunt zelfs mensen opmaken in de visagie- en omkleedruimte.

lounge-kleinmakeup-klein